Violeta Alexandru, izolată la domiciliu

Pandemia de coronavirus a afectat încă un membru al Guvernului României. Violeta Alexandru, ministrul Muncii și Protecției Sociale, a anunțat că este infectată cu Covid-19.

0
Foto: lumeapolitica.ro

Violeta Alexandru a afirmat pe facebook că a fost testată pozitiv la noul coronavirus, însă își va continua activitatea executivă de acasă. Starea acesteia de sănătate este bună și nu necesită internare, până în acest moment.

„Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă. Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm. Parte dintre ele vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului (…) Voi fi la telefon pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat. Se pot aștepta colegii din instituțiile din țară să fiu și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute. Să vă așteptați la multe informații utile aici. Inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală. Voi urma tratamentul indicat”, a scris ministrul Muncii pe contul său de facebook.

Facebook Comments