Universitatea Craiova a plecat la Botoșani cu gândul la victorie

Universitatea Craiova joacă mâine, 11 noiembrie, în deplasare cu FC Botoșani. Trupa din Bănie se prezinta la meci cu un nou antrenor, Corneliu Papură, după ce Cristiano Bergodi a renunțat la echipă.

0
Foto: telekomsport.ro

Corneliu Papură a susținut prima conferință de presă în noua se calitatea la club și a mărturisit că vrea să obțină titlul cu Universitatea Craiova. Tehnicianul a declarat că echipa va suferi câteva modificări în primul 11.

„Fiecare antrenor are ideile lui, modul lui de a gândi o tactică, un meci. Încerc să fac lucrurile în filosofia mea de joc. Cred că atunci când eram eu problema era că luăm goluri, nu că nu dăm, chiar marcam. Știu că am avut primele trei meciuri în sezonul trecut când am dat trei goluri. Am avut unele probleme pe anumite  faze defensive în mandatul trecut. Jucătorii au reacționat normal când m-au văzut, fiecare jucător își face planuri când vine un nou antrenor. Nu cred că trebuie să-și facă idei preconcepute. Trebuie să dea totul pentru echipă.
Noi sperăm să câștigăm. Eu sunt aici. La orice echipă se vorbește de un antrenor sau altul. Mass-media propune. Voi face tot ce depinde de mine să pregătesc meciul de la Botoșani, E singurul lucru la care mă concentrez. Încercăm să facem tot ce depinde de noi să câștigăm acolo. Va fi o partidă dificilă. Nu am câștigat prea multe puncte acolo, dar dacă ne concentrăm, vom câștiga. Niciun meci nu poate fi decis înainte de a se juca, e o mare greșeală dacă gândim că ei au probleme și că vor fi victime”, a declarat Corneliu Papură.

Facebook Comments