Mirel Rădoi nu va fi antrenorul Universității Craiova

Naționala României de fotbal a terminat 1-1 partida cu Irlanda de Nord, în deplasare. Datorită faptului că Serbia a învins Rusia, România a urcat în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

0

Deși, toată lumea spunea că Mirel Rădoi va ajunge la Universitatea Craiova după partida cu Irlanda de Nord, selecționerul a anunțat că vrea să rămână la cârma naționalei României.

„Em am în continuare contract și pentru următoarea campanie, de calificare la Cupa Mondială. Dacă cei de la FRF nu vor mai dori să continue cu mine, ne vom așeza și vom discuta. Dar, eu vreau să continui, absolut! Nu am declarat niciodată că vreau să plec de la echipa națională, nu am zis niciodată că vreau să plec la o echipă anume. Am prins urna a doua valorică. E cea mai importantă și vizibilă realizare a noastră. A fost un obiectiv încă de la început, pe care l-am îndeplinit. Sigur, a contat faptul că am ratat calificarea la Euro 2020, dar și prezența în urna a doua valorică a contat“, a spus Mirel Rădoi, la Pro TV.

Așadar, Universitatea Craiova îl va avea în continuare ca antrenor pe Corneliu Papură.

Facebook Comments