Naționala României U21 s-a calificat la EURO 2021

Naționala României de tineret s-a calificat la turneul final EURO 2021. Elevii antrenați de Adrian Mutu au reușit să obțină un egal în fața Danemarcei, 1-1 și astfel și biletele la mare competiție de anul viitor.

0
Foto: prosport.ro

România U21 a controlat meciul, de la un cap la altul, cu Danemarca U21. Golul formației noastre a fost înscris de Costache. Tricolorii mici s-au calificat pentru a doua oară consecutiv la EURO.

Antrenorul Adrian Mutu a mărturisit la finalul partidei că nu a avut emoții în privința calificării, fiind convins că jucătorii săi vor obține calificarea la turneul final.

„Am vorbit cu mama prin mesaje. Pe undeva, nici n-aveam emoții că o să mă calific. M-am bucurat foarte mult că îi putem face acest cadou. Am 250 de mesaje pe WhatsApp, nici n-am avut timp să le citesc.

Eu mă retrag acum, îi las pe băieți, ei sunt actorii principali. Nu am ce să vă reproșez. Chiar sunt mândru că sunteți o generație extraordinară. Le-am zis să joace doar pentru ei în seara asta”, a spus Adrian Mutu, la Digi Sport Special.

Facebook Comments