Indiscreții de Vâlcea

0

Viceprimarii Râmnicului, trecuţi „absent” în condica de prezenţă

Deşi se scursese  o săptămână de la data alegerii lor în funcţiile de viceprimari ai municipiului Râmnicu Vâlcea, Virgul Pîrvulescu (PNL) şi Andrei Gheorghiu (USR PLUS) nu se prezentaseră la serviciu până pe 17 noiembrie, aşteptând, se pare, eventualele contestaţii. În acest timp, primarul Mircia Gutău  i-a notat „absent” în condica de prezenţă a angajaţilor.  Se anunţă o colaborare excelentă întru binele populaţiei, nu-i aşa?

Nu cumva e ruşinică?

Unele partide ezită să îşi promoveze listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare,  deşi campania electorală se apropie de jumătate. În schimb, apar afişe cu siglele formaţiunilor politice  şi sloganul aferent: Votaţi partidul Cutărică!  Nu cumva este o strategie? Căci există şi candidaţi care dezavantajează  partidul în loc să îl ajute. „Meritocraţia”, deh!

Horeca fentează!

Surse certe de infectare sunt aşa-zisele terase ale restaurantelor.
Majoritatea sunt de fapt construcţii închise, când ar trebui obligatoriu să fie deschise şi care funcţionează sub ochii indulgenţi ai autorităţilor, aerisind
doar atunci când le atrage atenţia vreun client.
Nu  trebuie deranjată Horeca, vin alegerile. Apoi, mulţi dintre proprietarii de restaurante sunt contributori la partid.
La partid şi la organele de control.  Statul le pregăteşte ajutoare, iar ei fentează.
Fentează!

Facebook Comments