Scrisoare către mehedinţeni

0

Dragi mehedinţeni,

PMP Mehedinţi intră în campania pentru alegerile parlamentare cu obiectivul clar de a vă reprezenta în legislativ pe toţi cei care credeţi în valorile şi tradiţiile româneşti, în identitatea naţională a neamului nostru, în familie, în proprietate, în munca preţuită corect, în demnitatea fiecărui român.
Cu dreaptă credinţă venim în faţa dumneavoastră şi vă spunem că rolul nostru în Parlament este acela de a fi vocea oamenilor de bună credinţă, care până acum nu a fost nici auzită, nici ascultată.
Vă propunem drept candidaţi oameni oneşti, cu o profesie clară, cu rezultate în activitatea lor, fără probleme de integritate.
Vă propunem oameni cu frică de Dumnezeu, legaţi pentru totdeauna de judeţul Mehedinţi, de comunităţile locale de aici. Oameni care vor merge în Parlament cu sprijinul dumneavoastră pentru proiecte concrete care vor veni în sprijinul fiecăruia dintre voi.

Astfel, eu vă cer încrederea pentru a reuşi să finalizez Codul de Mediu, un pachet unitar de legi prin care  să apărăm mai bine pădurile noastre, calitatea aerului pe care-l respirăm şi a apei pe care o bem, ariile naturale protejate din judeţ. Colegul meu Florin Gagea care candidează la Senat este specialist în probleme de transporturi şi trafic rutier şi are proiecte pentru îmbunătăţirea acestui sector. Colegele mele Ramona Cupă, Irina Zoican, Georgeta Stelescu şi Loredana Cioc vor să promoveze legi pentru un sistem sanitar mai bun în toate localităţile rurale din Mehedinţi. Colegii mei Louis Moisescu şi Alexandru Sitaru au proiecte de legi pentru încurajarea sportului/suport logistic şi financiar competitiv şi un proces de selecţie eficient în toate şcolile din Mehedinţi şi din întreaga  ţară. Ion Tufiş este preocupat de o reformă a educaţiei prin care să oferim acces la învăţătură şi la şcoli de meserii tuturor copiilor şi tinerilor, indiferent de mediul social din care provin.

Noi, toţi candidaţii PMP Mehedinţi, vrem să susţinem în Parlament ca întregul judeţ Mehedinţi, dăruit de Dumnezeu cu atâtea minunăţii naturale, să fie declarat Zonă de Interes Turistic Naţional şi astfel să putem atrage mai repede şi mai mulţi bani europeni pentru dezvoltare şi creare de locuri de muncă. Să valorificăm mai bine toate atuurile pe care le avem în judeţ şi hărnicia tuturor producătorilor locali.

Pentru astfel de lucruri, vă cerem votul pe 6 decembrie! Pentru că Vrem să MişcămRomânia #PentruMehedinţi!
Cu încredere în dreapta judecată a fiecărui mehedinţean
Al dumneavoastră,

ION CUPĂ, candidat PMP pentru Camera Deputaţilor

Comandat de PMP Mehedinti, SC INDISCRET MEDIA SRL, Cod Mandatar Financiar 11200012

Facebook Comments