Petrecere privată, spartă de polițiști la Caracal

Polițiștii au trebuit să intervină, în două rânduri, la o petrecere privată din orașul Caracal. Oamenii legii i-au amendat pe organizatori și participanți pentru nerespectarea măsurilor luate de Guvern, care au ca scop stoparea răspândirii virusului ucigaș din China.

0

Petrecerea a fost întreruptă prima dată duminică de oamenii legii, însă luni când aceștia au revenit distracția și voia bună continua în aceeași manieră, dar cu alți participanți.

„La data de 8 noiembrie a.c., ora 16,25, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Poliţia municipiului Caracal, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la locuinţa unui bărbat din localitate are loc o petrecere privată, fără a se respecta măsurile de distanţare socială. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au fost identificate 8 persoane care nu respectă măsurile de distanţare socială, fiind aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 55 din 2020. La data de 9 noiembrie, ora 14:20, la locuinţa aceluiaşi bărbat, au fost identificate alte 8 persoane, cu intenţia de a continua petrecerea întreruptă ziua anterioară. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat alte două sancţiuni contravenţionale în valoare de 500 de lei, conform Legii 55 din 2020″, a precizat Cristian Grigorescu, potrivit Agerpres.

Facebook Comments