Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 0-1. Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia

Universitatea Craiova a fost învinsă, acasă, de Chindia Târgoviște cu 1-0. Fără mai mulți jucători de bază, trupa antrenată de Cristiano Bergodi a făcut un joc modest.

0
Foto: digisport.ro

Singurul fotbalist, care a avut ceva de spus a fost vârful adus în această toamnă, Mamut, care a avut lovit bara de două ori după ce a fost introdus la pauză. La finalul jocului, antrenorul Cristiano Bergodi și-a anunțat demisia de la echipă.

”Cel mai urât meci, am jucat slab, nu știu ce se întâmplă, multă confuzie. Eu sunt antrenor și eu sunt vinovat de acest lucru.

Am avut jucători care au lipsit, dar eram convins că cine intră poate juca bine.

Nu dau vina pe ei, eu am vină pentru această înfrângere, am și probleme, mă gândesc  să îmi dau demisia. Nu stau în cer în ciuda sfinților.

Am și probleme și poate asta s-a văzut și în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină, la pauză se putea schimba toată echipa, dar și antrenorul.

Probabil fără mine echipa pornește din nou cu altcineva. Eu cred că sută la sută îmi dau demisia, a declarat Cristiano Bergodi.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu s-a arătat surprins de anunțul făcut de Cristiano Bergodi, însă a afirmat că clubul este pregătit să găsească soluții.

„Nu aveam idee, m-a surprins. Mă uitam la voi, la TV, și chiar m-a surprins când am auzit ce a declarat. Nu comentez ce spune el la cald.

Ce discuții să fie? Echipa a câștigat la Mediaș, echipa e lider, are 3 puncte peste FCSB, deci care e problema? E supărarea meciului. Accepți o dată că e accident meciul cu Clinceni, dar acum iarăși?

Sunt niște înfrângeri cu un gust prea amar. Dacă a spus Bergodi că și-a dat demisia, că și-a făcut analiza și că e vina, lui, aia e treaba lui.

Vedem, găsim soluții întotdeauna. La ce lot are Craiova, nu ai voie să pierzi cu Clinceni și Chindia, indiferent cu ce jucători joci. Eu am spus că echipa asta poate nu câștigă tot, dar nu ai voie să pierzi niciun meci”, a spus Cârțu, la Digi Sport.

Facebook Comments