Adrian Mititelu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare în regim de detenție în procesul în care a fost învinuit de DNA la transferul atacantului Mihai Costea la FCSB în 2011. Decizia e definitivă, după ce în prima instanță fusese achitat.

0

În 2016, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Acesta era acuzat că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.
Decizia de azi a Curții de Apel Craiova vine după ce, pe 13 februarie 2019, Mititelu fusese achitat la acuzațiile de evaziune fiscală și înșelăciune în acest dosar de Tribunalul Dolj. 

Mi s-a furat o echipă, mi s-a furat echipa și tot eu fac pușcărie pentru judecătorii furați de alții. Nu are legătură cu actul de justiție. E o condamnare a mafiei din justiție! Are legătură cu tot ce am făcut în acești ani din dorința de a mi se face dreptate. Am făcut plângeri și reclamații contra unor magistrați care mi-au încălcat drepturile cu privire la echipa Universitatea Craiova  și acum am fost executat. Este o execuție ordinară!
O să atac decizia prin căi extraordinare! O să îmi cer drepturile mai departe. Foarte mulți se plâng că sunt abuzuri… Este o mare nedreptate! Fac pușcărie nevinovat! Este un abuz! Nu am făcut nimic ilegal. Totul are legătură cu acele chestiuni pe care le-am făcut. Timpul va demonstra că fac închisoare nevinovat
”, a declarat, la scurt timp după condamnare Adrian Mititelu la emisiunea „Liga DigiSport”.

Facebook Comments