Ministrul Economiei, Virgil Popescu, are coronavirus

Guvernul României este în stare de alertă după ce ministrul Economiei, Virgil Popescu, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

0

Pandemia de coronavirus se extinde rapid, iar acum un membru al Guvernului a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, și-a făcut sâmbătă testul cu coronavirus, fiindcă trebuia să plece într-o delegație în Israel. Inițial, rezultatul a fost negativ, însă duminică a acuzat stări febrile și a fost testat din nou, iar de data aceasta testul a fost pozitiv.

Demnitarul a anunțat pe Facebook că are o formă ușoară de Covid-19 și va sta în izolare până își va reveni. „Am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.
Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă.
Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

Facebook Comments