Universitatea Craiova câștigă la Hermannstadt și se îndepărtează în clasament

Universitatea Craiova a plecat cu toate cele 3 puncte de pe terenul formației FC Hermannstadt. Știința a învins cu 1-0, iar golul a fost marcat de căpitanul Nicușor Bancu.

0
Foto: gsp.ro

Trupa din Bănie și-a revenit rapid după șocul înfrângerii cu Academica Clinceni și a dominat meciul cu FC Hermannstadt. Antrenorul Cristiano Bergodi a fost mulțumit de prestația elevilor săi și consideră că mai trebuie lucrat la finalizare. ”Vreau să-mi felicit băieții, am meritat această victorie. A fost un meci bun, Mirko a apărat penalty-ul la momentul potrivit. Sunt bucuros. Antrenorii albesc repede, asta e viața de antrenor.
Hermannstadt a jucat bătăios, s-a dăruit, faptul că am câștigat mă bucură mult. Trebuie să lucrăm la finalizare, la antrenamente, dar e bine măcar că ajungem în careul advers. Am ratat ocazii clare.
Paul Papp a intrat după aproape un an în care nu a jucat, s-a văzut experiența. Mitran a jucat mult, el este U19. Echipa s-a comportat foarte bine, avem lot bun, din păcate ne-a picat greu faptul că am avut jucătorii U21 indisponibili”, a declarat Cristiano Bergodi.

După victoria cu Hermannstadt, Universitatea Craiova a ajuns la 24 de puncte acumulate după nouă etape și este lider în Liga 1, la șase lungimi în fața celor de la CFR Cluj și FCSB, care au, însă, un meci mai puțin disputat.

Facebook Comments