Primăria Craiova a anunțat ce vom găsi la Târgul de Crăciun

Primăria Craiova a anunțat că Târgul de Crăciun, din acest an, va avea loc, chiar dacă situația pandemică este una critică. Potrivit datelor oficiale, în momentul de față în Craiova rata de infectare este de 4,47 la mia de locuitori.

0

Potrivit autorităților locale, Târgul de Crăciun va fi organizat în perioada 28 noiembrie 2020 – 03 ianuarie 2021. Primăria a anunțat, totodată, ce măsuri trebuie îndeplinite pentru ca evenimentul să aibă loc. Astfel, purtarea măștii este obligatorie peste tot, iar o mare parte din responsabilități este transmisă comercianților și vizitatorilor.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, al pandemiei de coronavirus, expozanții sunt obligați să respecte toate măsurile stabilite pe plan național și local pentru combaterea pandemiei și prevenirea îmbolnăvirii cu SARS-COV 2, precum: asigurarea distanțării fizice din fața standului pentru clienți, purtarea obligatorie a măștii pentru toate persoanele implicate în aprovizionare și vânzare”, se arată în anunțul Primăriei.

Din cauza pandemiei de coronavirus, numărul comercianților va fi limitat pentru a se asigura distanțarea socială, iar grătarele cu mâncare sunt interzise.

Craiovenii dar și turiștii care vor să viziteze Târgul de Crăciun din Craiova vor putea achiziționa următoarele produse: decoraţiuni şi ornamente de sărbători, bijuterii, tricotaje, produse hand-made, obiecte din ceramică, ghirlande, globuri cârnați, caltaboși, șuncă, jumări, costițe afumate, șorici, zacuscă, murături, dulciuri ambalate gen cozonac, fursecuri, prăjituri, turtă dulce, kurtos, dulcețuri, poale-n brâu, plăcinte, baclavale, brânză, brânză de burduf, cașcaval, dar şi băuturi de sezon.

Facebook Comments