Rm.Vâlcea: Primarul Gutău şi consilierii locali au depus jurământul

Primarul Mircia Gutău şi 21 dintre cei 23 de consilieri ai Consiliului Local Râmnicu Vâlcea au depus jurământul marţi, 27 octombrie. Ceremonia s-a desfăşurat în condiţii de pandemie la Filarmonica „Ion Dumitrescu” şi a putut fi urmărită pe pagina oficială de facebook a primăriei.

0

„Aş vrea să mulţumesc vâlcenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o şi pentru demnitatea oferită, ca pentru a patra oară să devin primar al municipiului Râmnicu Vâlcea. Le mulţumesc din suflet pentru acest lucru. Vreau să îi asigur că voi face, aşa cum am spus în jurământ, tot ceea ce îmi stă în putinţă să îmi duc la îndeplinire programul cu care am câştigat alegerile. Şi sper ca, odată cu constituirea Consiliului Local, să lăsăm politica deoparte şi tot ceea ce facem să facem în folosul cetăţenilor municipiului Râmnicu Vâlcea”, a declarat primarul Gutău.

El a precizat că în scurt timp va convoca şi şedinţele pentru alegerea componenţei comisiilor de specialitate şi a viceprimarilor: „Vom convoca de urgenţă, fără să tărăgănăm, într-un termen relativ scurt, o şedinţă de constituire a comisiilor, apoi altă şedinţă de alegere a viceprimarilor, în aşa fel încât până la sfârşitul lunii să fim apţi, pregătiţi, să aprobăm materialele în şedinţa ordinară fiindcă avem foarte multe materiale pe ordinea de zi”.

„Alianţa pentru Râmnic”, prima demonstraţie de forţă

Constituiţi în „Alianţa pentru Râmnic”, consilierii PNL şi USR-PLUS, majoritari în CL Râmnicu Vâlcea, au făcut prima demonstraţie de forţă, solicitând convocarea unei şedinţe extraordinare în data de 02.11.2020, pentru alegerea preşedintelui de şedinţă şi a celor doi viceprimari.
Consiliul Local este format din nouă consilieri PNL, trei din partea USR-PLUS, cinci ai PER şi şase consilieri social-democraţi.

Facebook Comments