Indiscreţii de Vâlcea

0

O mână de ajutor

Eusebiu Veţeleanu, fostul viceprimar ecologist al Municipiului Râmnicu Vâlcea va fi consilier al primarului Mircia Gutău. Primarul va avea mult de luptat cu viitorii viceprimari ostili, Pîrvulescu şi Gheorghiu, aşa că încă o mână care ascute sabia îi este de mare ajutor.

Să te cruceşti!

Ceremonia la care primarul Gutău şi consilierii locali au depus jurământul a fost condimentată de zicerile consilierului PSD Valeriu Amza, cel care a condus şedinţa. Iată o mostră: „În continuare, vă rog să îmi permiteţi să îi adresez domnului preot Bănuţă rugămintea să ne adreseze câteva cuvinte în cadrul şedinţei noastre.” Să te cruceşti, nu alta!

A sucombat Alianţa Binelui

O dovadă în plus că „Alianţa binelui” , alias       „Alianţa banului” dintre PSD şi PER a sucombat este şi absenţa mai marelui Consiliului Judeţean şi al PSD Vâlcea de la ceremonia de depunerea a jurământului de către primarul Gutău. Cineva spunea că singura prietenie de durată este cea care s-a născut fără motiv. Că bine mai spunea! Ei bine, acum a apărut „Alianţa pentru Râmnic” PNL- USR PLUS. O, la, la!

Facebook Comments