Universitatea Craiova este agentul 007. Nimeni nu îi poate învinge pe băieții lui Bergodi

CS Universitatea Craiova este agentul 007. Știința are șapte victorii din tot atâtea meciuri, în noul sezon din Liga 1. Ultima victimă a fost Dinamo București, chiar la ea acasă.

0
Foto: digisport.ro

Trupa antrenată de Cristiano Bergodi a învins cu 1-0, gol marcat din penalty de Alexandru Cicâldău. Tehnicianul italian s-a arătat încântat de atitudinea jucătorilor săi și i-a felicitat pentru jocul prestat. „Se poate spune că a fost o victorie italienească, dar vreau să felicit băieții. Au făcut un meci bun, au avut o organizare bună. A fost o victorie muncită, cum se zice când nu se joacă un fotbal extraordinar, dar toți jucătorii aleargă, se luptă pentru minge. Ca să devenim o echipă solidă, trebuie să trecem și prin astfel de meciuri.
Am avut probleme înaintea meciului cu Vlădoiu, care este jucător U21, după aceea a venit accidentarea lui Marius Constantin, care s-a rupt probabil. Acolo s-a văzut caracterul echipei. Cred că și dacă erau Elvir Kolijc și Mihăilă, nu era un meci ușor. 
Nu mă așteptam să începem cu șapte victorii consecutive, mai ales că veneam după meciul pierdut cu CFR. A trebuit să începem campionatul cu tristețe, cu moralul la pământ, am vorbit mult cu jucătorii. Poate era prea devreme anul trecut să luăm titlul, acum poate suntem mai pregătiți.  Sunt echipe bune, FCSB, CFR, nu e ușor.
Dinamo e o echipă bună, este în căutarea omogenității, are jucători buni, tehnici, probabil când vor suda mai bine relațiile de joc, vor arăta mai bine. Nu e rușine să câștigi un meci din penalty, echipele bune trebuie să facă și asta”, a spus Cristiano Bergodi.

Cel mai bun start de sezon pentru o echipă românească în Liga 1, după Revoluție îi aparține lui Dinamo care a reușit să câștige primele 13 meciuri în sezonul 2006/2007.

Universitatea Craiova are următorul meci, acasă, cu Academica Clinceni, vineri de la ora 21:00.

Facebook Comments