România – Austria 0-1. Mirel Rădoi: nu am sânge în instalație?

Naționala României de fotbal a avut o săptămână de coșmar. Echipa antrenată de Mirel Rădoi a fost învinsă pe rând de către Islanda, Norvegia și Austria.

0

Confruntarea cu austriecii a fost un prilej pentru jucătorii echipei naționale să mai spele din rușinea înfrângerilor cu norvegienii și islandezi. Partida a fost una destul de echilibrată, iar pe alocuri conaționalii noștri au jucat fotbal, însă, chiar și așa, tot au pierdut cu 1-0.

După meci, antrenorul Mirel Rădoi a explodat la conferința de presă și a răspuns tuturor celor care l-au acuzat că nu are sânge în instalație. Acesta a fost întrebat de ce nu aduce și jucători cu experiență, precum Tamaș.
Nu am avea nicio problemă, dar după aceea cereți rezultate. Dacă apar tineri, ziceți că nu sunt valoroși. Deci în momentul de față nu trebuie să chemăm jucătorii care sunt în cea mai bună formă?
Ați văzut că nu am chemat jucători tineri? Ați văzut și celelalte partide? Și cea cu Irlanda de Nord? Bun. Vi s-a părut dumneavoastră că eu, ca jucător și ca antrenor, nu am sânge în instalație? Și s-a terminat sângele după un an și jumătate, nu? Mulțumesc„, a spus Mirel Rădoi.

Facebook Comments