Silviu Bogdan: Valentin poate să ajungă la nivelul lui Mutu

Valentin Mihăilă este noua speranță a fotbalului românesc, după ce a semnat cu echipa din Serie A, Parma. Fotbalistul a parafat un contract pe 5 ani, pe un salariu foarte bun.

0

Omul care l-a descoperit pe Valentin Mihăilă, Silviu Bogdan, consideră că jucătorul poate ajunge la nivelul lui Adrian Mutu. „Adrian a fost un jucător excelent și a lăsat o impresie foarte bună la Parma, înainte să plece la Chelsea. Cred că Valentin poate avea o evoluție bună aici și poate să ajungă la nivelul lui Mutu într-o zi.
Va depinde mult de primii lui doi ani, dacă va fi capabil să-și arate calitățile. La Craiova a jucat meciurile importante cu 25.000 de suporteri în tribune, deci nu are probleme cu presiunea„, a declarat Silviu Bogdan, pentru Parmalive.com.

Valentin Mihăilă a fost transferat de la Universitatea Craiova la Parma pentru 8,5 milioane de euro. Suma poate ajunge la 12 milioane de euro dacă vor fi îndeplinite anumite clauze din contract. Silviu Bogdan primește 1,7 milioane de euro după transferul lui Mihăilă.

Facebook Comments