Angajări în industria ospitalității și în pandemie
Grupul hotelier Bacolux organizează propriul târg de joburi

Într-o perioadă în care majoritatea unităților hoteliere au decis să micșoreze echipele, Bacolux Hotels România deschide porțile pentru angajări. Cu locații în Băile Herculane, Bușteni, Craiova, și Eforie Nord, toate posturile deschise în grupul hotelier se reunesc la târgul de joburi organizat luna aceasta la Herculane.

0

Târgul de joburi Bacolux Hotels România va avea loc în perioada  13-15 octombrie la Bacolux Afrodita Resort & SPA în Herculane, iar în cadrul acestuia vor fi disponibile peste 20 poziții diferite pentru specialiști și juniori. Totodată, evenimentul este un bun prilej pentru vizitarea celor două locații Bacolux din Herculane și consiliere din partea unei echipe cu experiență în ceea ce privește o carieră în industria ospitalității.
„Astfel de acțiuni nu ne sunt străine, dezvoltarea echipei fiind de ani buni una dintre preocupările noastre principale. Suntem implicați în dezvoltarea profesională a echipei noastre încă din timpul studiilor, fiind printre primele unități hoteliere din România care am intrat în proiectul de învățământ dual și astăzi avem colegi pe care i-am susținut și îndrumat încă din timpul liceului. Târgul de joburi este un pas firesc în contextul dezvoltării continue și extinderii grupului nostru și ne dorim să reunim în același loc toate posturile disponibile în acest moment în locațiile Bacolux Hotels. În același timp ne dorim să transmitem mesajul că industria ospitalității rămâne o industrie puternică indiferent de contextul prin care trecem și că un bun management poate trece și de astfel de vremuri. Ne bucurăm că în toată această perioadă extrem de provocatoare pentru industria noastră am reușit să păstrăm toți membri echipei la nivelul grupului și în prezent avem ocazia să extindem echipa Bacolux Hotels cu 46 membri noi”, a declarat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România

Persoanele aflate în căutarea unui job în industria hotelieră se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels Romania, care oferă în prezent oportunități de angajare în Herculane și Craiova. Mai multe informații despre târg sunt disponibile pe site-ul Bacolux Hotels și pe pagina de facebook a evenimentului.

Facebook Comments