CS Universitatea Craiova s-a despărțit de doi fotbaliști

CS Universitatea Craiova a renunțat la doi jucători. După cele patru achiziții făcute în ultimele ore ale perioadei de transferuri, clubul din Bănie a trecut la capitolul plecări.

0

CS Universitatea Craiova a anunțat oficial că a renunțat la serviciile lui Kamer Qaka. Fotbalistul a prins puține minute în tricoul Științei și nu a impresionat. Totodată, Ștefan Drăghici nu va mai face parte din echipa Universitatea Craiova, acesta fiind împrumutat la FC Argeș.
Clubul Universitatea Craiova şi Kamer Qaka au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulţumim lui Kamer şi îi dorim mult succes în continuare”, se arată pe site-ul clubului din Bănie.

Fotbalistul Ștefan Drăghici a fost împrumutat la FC Argeș, după ce a mai fost împrumutat la Sepsi OSK și Gaz Metan Mediaș.
„Am ales FC Argeş pentru că este un club de tradiţie. Am venit aici să joc şi să facem performanţă împreună. Nu mă sperie faptul că echipa se află acum în zona retrogradării. Trebuie să muncim mai mult, să tragem tare şi să avem rezultate!. Pe plan personal mi-am propus să joc cât mai bine, să am cât mai multe realizări, iar pe plan general, să salvăm echipa. Sunt convins că dacă voi avea evoluţii bune la FC Argeş, voi reintra în atenţia selecţionerului de la Naţionala României de Tineret”, a declarat Stephan Drăghici. 

Facebook Comments