Gabi Iancu este înlocuitorul lui Elvir Koljic

După plecarea lui Valentin Mihăilă la formația Parma, din Serie A, pentru 8,5 milioane de euro și accidentarea lui Elvir Koljic care va reveni pe gazon, în cel mai bun caz, abia în februarie, CS Universitatea Craiova s-a orientat rapid către un jucător de top din Liga 1.

0
Gabi Iancu este înlocuitorul lui Elvir Koljic
Foto: telekomsport.ro

Formația din Bănie suferă după ce atacantul său de top Elvir Koljic a suferit o fractură și va fi indisponibil mai multe luni. Drept urmare reprezentanții clubului caută intens un nou vârf pe cale să îl achiziționeze până la încheierea perioadei de transferuri.

Potrivit ultimelor informații, Gabi Iancu de la Viitorul Constanța este alesul conducerii craiovene. Ba mai mult, se pare că Știința a înaintat și o ofertă de 800.000 de euro. Președintele Viitorului, Gheorghe Popescu, spune că suma ar fi suficientă pentru clubul său. „Nu avem nicio ofertă pentru Iancu. Dacă el ar accepta și cluburile s-ar înțelege, noi nu ne-am opune plecării. 800.000 de euro este o sumă importantă pentru campionatul nostru, mi-ar plăcea să fie o astfel de ofertă, dar nu este. M-aș bucura să fie adevărat, l-am da Craiovei să câștige campionatul“, a spus Gheorghe Popescu, la Digi Sport.

Gabi Iancu se află într-o formă foarte bună de la începerea noului campionat. Evoluțiile sale bune din ultima perioadă l-au adus din nou în atenția echipei naționale, unde a și fost convocat de Mirel Rădoi.

Facebook Comments