Liceul de Arte din Craiova se închide după ce mai multe persoane au fost confirmate cu coronavirus

Situație tot mai grea pentru liceele din Craiova, după ce mai mulți elevi și cadre didactice au fost descoperiți cu coronavirus. Colegiul "Carol 1", Liceul "Elena Cuza" și Liceul de Arte au confirmat că mai mulți elevi și cadre didactice sunt infectate cu Covid-19.

0

Liceul de Arte a ajuns la patru persoane confirmate cu coronavirus, doi profesori, secretara şi un elev care este deja în Terapie Intensivă. Managerul unității școlare, Lucia Croitoru, a precizat că se va trece la scenariul roșu. Astfel, cursurile au fost mutate online pentru următoarele 14 zile. Drept urmare, elevii vor reveni la şcoală pe 19 octombrie.

Pe de altă parte, reprezentanții Colegiului „Carol I” au afirmat că trei elevi au fost descoperiți cu coronavirus, iar cursurile la acea clasă s-au mutat online. Direcția de Sănătate Publică Dolj a considerat că școala nu trebuie închisă, deși conducerea unității a cerut acest lucru.

Totodată, la liceul „Elena Cuza” un profesor a fost descoperit cu Covid-19, iar reprezentanții școlii au hotărât ca la acea clasă cursurile să fie suspendate.

Facebook Comments