CS Universitatea Craiova rămâne fără cel mai bun jucător al său?! Unde este vândut fotbalistul?

CS Universitatea Craiova are un start perfect în Liga 1. Trupa din Bănie are cinci victorii din cinci meciuri, iar evoluțiile foarte bune ale fotbaliștilor nu au fost trecute cu vederea de marile cluburi europene.

0
Foto: prosport.ro

În această vară, au fost mai multe zvonuri despre posibile plecări ale lui Valentin Mihăilă și Alexandru Cicâldău, însă, după ultimele informații se pare că Elvir Koljic are cele mai mari șanse să fie transferat în străinătate. Atacantul bosniac a înscris în toate meciurile de când a început noul campionat și are șase goluri.

Potrivit fanatik.ro, noua echipă a lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, este interesată de Elvir Koljic. Ba mai mult, reprezentanții clubului ucrainian au făcut și o ofertă de șapte milioane de euro, însă patronul Mihai Rotaru ar dori o sumă de 10 milioane de euro. Dacă transferul se va realiza, acesta va fi cel mai scump jucător vândut vreodată de CS Universitatea Craiova.

Antrenorul Cristiano Bergodi consideră că la o asemenea ofertă jucătorul nu poate fi oprit să nu plece. Potrivit acestuia, transferul ar fi benefic atât pentru jucător, cât și pentru club.

Elvir Koljic este, după părerea mea, cel mai bun atacant din România, sper că va fi un campionat important pentru el, a explodat deja, a început foarte bine, are şi un pic de noroc, echipa îl ajută, îl împinge în careu şi el fructifică ocaziile. Când e vorba de sume mari de bani, un jucător trebuie să plece, dar nu ştiu nimic despre transferul lui la Dinamo Kiev“, a declarat Cristiano Bergodi, potrivit fanatik.ro.

Elvir Koljic este considerată de specialiști cel mai bun atacant din România, în acest moment.

Știința joacă, vineri de la ora 21:00, pe propriul teren cu Poli Iași. Echipa din Bănie vrea să își continue traseul perfect și își dorește cele trei puncte, care să îi îndepărteze de adversarii la titlu.

Ne aşteaptă un meci delicat, fiindcă ne întâlnim o echipă bună, de care mă leagă amintiri frumoase, am antrenat acolo în 2008. Iaşiul a început să joace bine, este agresivă, are un antrenor tânăr, dar foarte bun, care poate ajunge un tehnician important în fotbalul românesc. Pe Daniel Pancu îl cunosc mai bine ca persoană, l-am avut jucător la Rapid, experienţa ca jucător motivează bine echipa, care şi-a revenit imediat după ce a făcut un meci prost. Şi ei sunt încrezători, au declarat că vor toate cele 3 puncte la Craiova. Nu ne sperie nimeni, pentru că e fotbal, iar în fotbal nu există teamă, se întâlnesc două echipe bune şi va ieşi un meci frumos. Noi ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere, echipa capătă mai multă încredere, vom juca pentru a şasea victorie. Vom vedea vineri dacă am învăţat din greşelile meciurilor anterioare“, a afirmat tehnicianul Cristiano Bergodi, potrivit sursei citate mai sus.

Înaintea etapei a șasea, CS Universitatea Craiova se află pe primul loc în clasamentul Ligii 1, cu 15 puncte, cu 4 puncte mai mult decât ocupanta locului 2, CFR Cluj.

Facebook Comments