David Cîrstea, candidat USR PLUS pentru Bujoreni: ”Toată puterea decizională trebuie să fie la cetățeni!”

0

 Membrii Alianței USR PLUS candidați la Primăria Bujoreni și Consiliul Local al Comunei Bujoreni susțin Implementarea Bugetului Participativ în Comuna Bujoreni!
● Bugetul participativ este un instrument de management deschis, inclusiv şi transparent, instrument care permite participarea reală a cetăţenilor la guvernarea comunei, aceştia putând decide în mod direct cum se va cheltui un procent clar definit în acest sens din bugetul de investiţii, pot participa la gestionarea banilor comunei obținuți din impozite și taxe prin depunere de proiecte și pot decide prioritățile de investiții pe sate, dacă propunerea de implementare este votată!
● Indicator de modernitate şi de deschidere a administraţiei faţă de cetăţean, bugetarea participativă este o modalitate mai eficientă de cheltuire a banului public, consolidează comunitatea şi face ca bugetele publice să fie cheltuite într-un mod transparent, mai echitabil şi mai eficient.

 Este timpul să dăm cetățenilor VOCE la Primăria Bujoreni și în Consiliul Local al Comunei Bujoreni!

CMF: 21200251Comandat de: Uniunea Salvaţi România – filiala Vâlcea; Realizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală

Facebook Comments