Dacian Cioloș ” Dacă vreți un oraș al secolului XXI, vă invit să îl votați pe Andrei Gheorghiu la Primăria Râmnicu Vâlcea și echipa Alianței USR PLUS pentru Consiliul Local!”

0

Dacian Cioloș, copreședinte al Alianței  USR PLUS și europarlamentar,  a venit la Râmnicu Vâlcea pentru a-l susține pe Andrei Gheorghiu precum și echipa USR PLUS în demersul de a câștiga competiția pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.

”Andrei este un tânar cu experiență în  management, cu experiență în sectorul privat, un om care cunoaște foare bine nu doar problemele  muncipiului Râmnicu Vâlcea dar care și are  un plan  ca municipiul Râmnicu Vâlcea să devină  un oraș modern care să își pună în valoare potențialul. Dacă  vreți un  oraș  al secolului  XXI, vă   invit pe 27 septembrie să îl votați  pe Andrei Gheorghiu la Primărie și  echipa Alianței  USR PLUS pentru Consiliul Local”, îi îndeamnă Dacian Cioloș pe cei care se vor prezenta duminică la urne dar și pe aceia care încă sunt indeciși.  

”Planul nostru de dezvoltare a Râmnicului este pe  fonduri europene.  Iar Dacian  și echipa Alianței USR PLUS  sunt cei care ne vor  ajuta să dezvoltăm  Râmnicu Vâlcea la nivelul de prosperitate la care cu toții sperăm.  Mergeți pe 27 septembrie la vot și faceți parte din această schimbare! Putem să  fi  vocea voastră, vocea cetățenilor  în administrația  publică  locală
 Mergeți cu  cu toți  la vot pe 27 septembrie!”, spune Andrei Gheorghiu.  

CMF: 21200251Comandat de: Uniunea Salvaţi România – filiala Vâlcea; Realizat de Mișcoci Marielena Intreprindere Individuală

Facebook Comments