PMP Dolj: Nu vă bateţi joc de legumicultori!

Cosmin Bosoancă, vicepreședinte PMP Dolj: „Solicităm Ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale să nu ignore cererile legumicultorilor de a fi tratați în mod egal cu fermierii și IMM-urile“.

0

PMP Dolj se arată profund dezamăgit de faptul că, în pofida numeroaselor apeluri legitime, venite dinspre legumicultori, în continuare aceștia sunt discriminați în raport cu alte categorii de antreprenori afectați de criza Covid 19.
Înțelegem că Ministerul Agriculturii anunță cu surle și trâmbițe deschiderea Măsurii 21 «Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19» pe site-ul ministerului https://www.madr.ro/comunicare/6347-publicarea-ghidului-masurii-21-acordarea-unui-sprijin-temporar-cu-caracter-exceptional-ca-raspuns-la-criza-sanitara-generata-de-epidemia-de-covid-19.html pe 25 Septembrie 2020, cu termen de depunere 23 Octombrie 2020,însă omite un aspect esențial și anume publicarea cererii de depunere a documentației și de către sectorul legumicol. https://www.madr.ro/cereri-de-solicitare-ajutor-de-stat-in-contextul-covid-19.html“, se arată într-un comunicat de presă.

„Domnule ministru, înțelegem că nu sunteți pregătiți și pentru sectorul legumicol dar ceea ce faceți dumneavoastră se numește inegalitate de șanse, chiar discriminare! Avem rugămintea să publicați de urgență și cererea de solicitare a ajutorului de stat pentru susţinerea activităţii fermierilor din sectorul legumicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19!“, precizează Silviu Cosmin Bosoancă, vicepreședinte al PMP Dolj.

Facebook Comments