Constantin Rădulescu: „Vom avea cele mai moderne spitale din regiune!”

0

Pentru SĂNĂTATEA vâlcenilor, în cei patru ani de mandat, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reuşit să iniţieze proiecte de investiţii, în valoare de aproximativ 31 de milioane euro. Este vorba de proiecte finanţate cu fonduri europene, guvernamentale sau din bugetul propriu al judeţului, proiecte aflate în diferite stadii de implementare.

„Chiar în primele luni de mandat, s-a finalizat proiectul de modernizare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, un proiect european, în care s-au investit cca 13 milioane de euro. Fiindcă era nevoie şi de dotarea acestuia cu aparatură performantă, am iniţiat proiecte şi am atras fonduri pentru achiziţii în valoare de cca 4 milioane euro. Am adus, la Vâlcea, primul RMN, dar şi primul mamograf, din istoria Spitalului Judeţean de Urgenţă, şi am reuşit să achiziţionăm şi alte aparate: ecograf, endoscop, paturi digitalizate, aparat ultrasonic SONOPET etc. Am conceput proiecte şi am accesat fonduri şi pentru celelalte unităţi spitaliceşti din judeţ şi sunt convins că, până în 2024, vom reuşi performanţa de a avea cele mai moderne spitale din regiune”, – Constantin Rădulescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

La alegerile locale din 27 septembrie 2020, Constantin RĂDULESCU candidează, din partea PSD, pentru cel de-al doilea mandat de Preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.

CMF: 21200019; Comandat de: Partidul Social Democrat Vâlcea; Realizat de Mișcoci Marielena Întreprindere Individuală

Facebook Comments