Stimaţi cetăţeni, colegi şi colaboratori,

0

Este finalul unei campanii electorale dar, în acelaşi timp, este doar începutul pentru mine şi pentru echipa mea. Căci avem de făcut multă treabă pentru judeţul şi pentru oamenii care ne-au acordat încrederea lor şi în ultimii ani.

Noi, cei de la PSD Dolj, ne-am asumat proiecte ambiţioase pentru dezvoltarea judeţului şi suntem singurii care au venit în faţa doljenilor cu un program concret de investiţii, cu posibilităţile de finanţare pentru ele şi cu experienţa administrativă care vine să-i asigure pe toţi cetăţenii că portofoliul echipei PSD Dolj pentru alegerile de pe 27 septembrie este cel mai valoros. Cu preşedinţia CJ Dolj şi cu o majoritate în Consiliul Judeţean, vom demonstra pentru încă patru ani că suntem cei mai buni pentru acest judeţ.

Ne-am ferit în toată această lună să răspundem atacurilor politice care au apărut în mediul public, pentru că ştim că administraţia se face prin proiecte. Am decis să ne concentrăm pe a prezenta soluţiile şi alternativele noastre la nevoile judeţului şi, credem noi, am reuşit să aducem în faţa doljenilor lucrurile cu adevărat importante.

Suntem o echipă performantă care, în ultimii ani, a reuşit să facă investiţii impresionante în infrastructura rutieră, în cea de sănătate, în transportul aerian, în cultură şi în zone verzi, în administraţia eficientă, în susţinerea mediului de afaceri şi în cea a tinerilor care vor să urmeze cariere în domenii ultraperfomante. Am făcut administraţie pentru judeţ şi pentru cetăţeni şi exact la fel vom continua şi în următorii patru ani, într-o colaborare strânsă atât cu Primăria Municipiului Craiova, cât şi cu celelalte peste o sută de primării din judeţul Dolj. 

Vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care au fost alături de echipa noastră în această lună, dar mai ales cetăţenilor judeţului, care ne-au strâns mâna şi care ne-au dat încrederea lor pentru a continua să construim acest loc pe care îl numim cu toţii „acasă”. Sunt convins că, din 27 septembrie, vom continua ca şi până acum, iar asta nu poate însemna decât ce e cel mai bine pentru Dolj. Mă bazez pe asta datorită anilor de experienţă pe care întreaga echipă îi garantează.

Cu siguranţă, cea mai bună echipă!
Dolj, continuăm împreună!

Comandat de Partidul Social Democrat Dolj, executat de SC Indiscret Media SRL, Cod unic de identificare AEP:21200019

Facebook Comments