Olguţa Vasilescu, un pariu câştigător

0

După cum ne-am obişnuit în ultimii ani, alegerile, fie ele prezidenţiale, parlamentare ori locale, au devenit sursă de câştiguri pentru pariori şi casele de pariuri deopotrivă. Aşa se face că, acum, pe lângă fotbal, baschet ori tenis, pariorii pot alege să-şi parieze banii pe victoria unuia sau altuia dintre candidaţii aflaţi în cursa pentru funcţia de primar în municipiile şi sectoarele din ţară.

Bătălie inegală în Bănie

Iarcotele oferite de casele de pariuri pentru victoria principalilor candidaţi conturează o imagine de ansamblu foarte clară pentru cele mai interesante dintre bătălii. În ceea ce priveşte Craiova, cursa electorală pare decisă de mult, Lia Olguţa Vasilescu, candidatul PSD, fiind văzută drept câştigător detaşat. Aşa se explică de ce, la Super Bet, social-democrata are o cotă de doar 1.03, la fel ca Emil Boc la Cluj, Astrid Fodor la Sibiu ori Robert Negoiţă la Sectorul 3. Practic, bookmarkerii sunt absolut siguri că, la finalul zilei de 27 septembrie, Olguţa Vasilescu va câştiga. Ba chiar fără emoţii dacă ne uităm că următorul candidat, respectiv Antonie Solomon, are o cotă de 8.00! Bookmarkerii au, în schimb, veşti foarte proaste pentru candidatul PNL, Nicolae Giugea, care are o cotă de 15, fiind abia al treilea favorit.
Doar pentru că lista de pariuri trebuia să aibă mai multe selecţii, Super Bet i-a inclus în ecuaţie şi pe Lucian Săuleanu şi Eduard Ciceu, dar şansele ca aceştia să câştige ţin deja de domeniul SCI-FI, ei fiind cotaţi cu 50, respectiv 100!


Facebook Comments