Indiscreţii de Vâlcea

0

Pierde prea îndrăgostitul?

Candidatul PSD de la Drăgăşani, prea îndrăgostitul de el Cristian Nedelcu ar sta prost în sondaje. Cică i-ar sufla în ceafă candidatul liberal Alin Pavelescu (foto). Oare?

Negocieri eşuate cu „ăia mici”

Se aude că la negocierile de duminică în scopul creării unui pol de centru-dreapta la Vâlcea, liberalii le-ar fi promis celor de la USR PLUS ambele posturi de viceprimar la Primăria Râmnicu Vâlcea, postul de prefect și alte funcții tentante, dacă vor susţine candidatul PNL la această primărie şi pe Cristian Buican la Consiliul Judeţean Vâlcea. Şi ce să vezi, „ăia mici” nu au vrut. Nu au vrut nimic! Ce anume îi ţine atât de ţepeni în şa, în afară de principii, rămâne de descifrat. Umblă vorba că, în subsidiar, ar fi circulat şi nişte promisiuni de facilităţi pentru apartamente scoase la licitaţie de ANAF. Hmm!

 „Homo religiosus”

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, vântură pe facebook o poză de-a sa, absolut neinspirată, lângă un galantar de lumânări (!). Având în vedere că în sondaje se află cot la cot cu candidatul de la PNL, poate că mai mult l-ar ajuta o fotografie lângă Icoana făcătoare de minuni. Numai că, în marea sa religiozitate, pretinsă şi adesea etalată, domnul Rădulescu confunda Săptămâna Patimilor cu Săptămâna Luminată, acum câţiva ani. Vă mai amintiţi, stimabile? Hai cu studiul, că vă lasă „la barieră” şi o mămăiţă bisericoasă cu patru clase la activ! Sau, dacă nu aveţi chef de asta, lăsaţi impostura! Că e păcat!

Facebook Comments