Depunere de candidaturi: USR PLUS, câștigătoarea alegerilor europarlamentare la Râmnicu Vâlcea, își propune să reediteze victoria și la locale

Alianța USR PLUS a depus, luni, listele cu semnături pentru candidatura la Primăria Râmnicu Vâlcea și Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, cu mesajul unei administrații oneste, moderne, transparente, și de aducere a cetățeanului la nivelul de partener al primăriei.

0

Andrei Gheorghiu: ” Ne dorim o schimbare reală”

”Mesajul  pe care îl  transmitem  vâlcenilor este cel pe care l-am transmis de trei –patru ani: ne dorim o politică onestă, corectă, fără penali în funcții publice, fără hoție, ne dorim  transparență totală, digitalizare, și, foarte, foarte, important, cetățeanul pe primul loc. Vrem ca oamenii  să fie cei care contează, să nu fie supușii  administrației publice, și partenerii  administrației publice. Lista noastră este formată din oameni competenți, profesioniști, oameni  care își doresc o schimbare reală.  Avem pe listă și  tineri, și oameni cu experiență, profesioniști cu  toții, sunt oameni competenți  și la 60 de ani dar și la 25 de ani, persoane bine pregătite  pe diverse domenii, de  la educație până la cercetare.”, a declarat Andrei Gheorghiu, candidatul USR PLUS la funcția de primar.

 

Președintele PLUS: „Andrei este candidatul plin de entuziasm pe care îl căutam de foarte mult timp„

Dorin  Pomană, președintele PLUS Vâlcea, a subliniat că Alianța și-a propus să reușească cel puțin performanța de la alegerile europarlamentare când a  obținut cel mai mare scor în Râmnicu Vâlcea:    

”Mesajul nostru  către cetățeni este de  notate, de entuziasm,  suntem hotărâți să facem lucruri foarte bine, să reușim schimbarea atât de necesară.  Noi,  cei de la PLUS, de pregătim de asta de un an și jumătate și am găsit în Andrei Gheorghiu candidatul plin de entuziasm pe care îl căutam de foarte mult timp. Suntem convinși că  împreună cu echipa  pe care am format-o în spatele lui vom  avea succes și vom arăta râmnicenilor că se poate face o politică altfel. Noi trebuie să atingem cel puțin scorul de la europarlamentare pentru că, de atunci, am muncit mult și  suntem convinși că râmnicenii  vor aprecia faptul că nu avem candidați cu probleme, avem numai candidați care sunt curați, profesioniști și asta ne va aduce voturi în plus”,  a spus Dorin Pomană.

Facebook Comments