Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj: „Trebuie să câştigăm aceste alegeri!“

PNL Dolj a depus duminică, 16 august, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană, dosarele de candidatură pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, în persoana profesorului Alexandru Gîdăr, precum și lista de candidați pentru Consiliul Județean Dolj. Liberalii au strâns 15.000 de semnături şi spun că sunt pregătiţi să schimbe, într-un final, culoarea Doljului.

0

„În primul rând vreau să îi urez mult succes domnului profesor Alexandru Gâdăr. Avem multe de făcut şi vom aveam multe de prezentat în această campanie care, din pricina restricţiilor impuse de pandemie, va fi mult în online.
Trebuie să câştigăm aceste alegeri deoarece, uitaţi-vă şi dumneavoastră, pentru că suntem în apropierea ei, în curând, Universitatea din Craiova o vom transforma în muzeu dacă nu se schimbă ceva în Craiova şi în judeţul Dolj. Din păcate ştim cu toţii, avem exemple în familiile noastre, copiii se gândesc să meargă la facultate la Cluj, la Bucureşti, Timişoara şi mai puţin în Craiova. Asta arată starea de fapt, proasta administrare a Craiovei şi a Doljului, descurajarea investitorilor, lipsa locurilor de muncă, mai ales a celor bine plătite. Aceasta trebuie să fie preocuparea preşedintelui consiliului judeţean, împreună cu Guvernul României, care a arătat prin ultimele investiţii în Dolj – Fabrica de Avioane, conducta de gaze Craiova – Calafat, Spitalul Regional ori Drumul Expres – că este interesat de judeţul nostru. Am discutat cu premierul Ludovic Orban şi despre autostrada Lugoj – Calafat, extrem de importantă pentru judeţul nostru şi zona Olteniei, şi am primit asigurări că acest obiectiv va fi finanţat. Mult succes echipei de consilieri“, a declarat preşedintele PNL Dolj, Ştefan Stoica.

Ştefan Stoica

Acesta a transmis şi un mesaj către advesrarii de la PSD cărora le-a cerut să respecte legea şi să nu mai încerce să vină cu candidaţi declaraţi incompatibili ori în conflict de interese şi care, conform legii, nu au dreptul să mai ocupe funcţii publice. „Vă amintesc că avem liste depuse pentru 110 localităţi, plus municipiul Craiova. Din păcate, avem situaţii în care cei de la PSD au încercat să forţeze legea, să vină cu primari incompatibili, aflaţi în perioada de interdicţie. Instanţele au constatat deja asta pentru Işalniţa şi Poiana Mare şi au adus lucrurile în firescul lor, iar cei doi candidaţi propuşi acolo nu vor avea dreptul să candideze. În acest moment, colegii noştri avocaţi au contestaţii pentru candidaţii PSD de la Drăgoteşti, unde s-a câştigat deja la Judecătoria Craiova şi aşteptăm decizia Tribunalului Dolj, şi la Pieleşti“, a precizat liderul liberal.

La rândul său, Alexandru Gâdăr, candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj, a declarat că urmează o perioadă dificilă, în care partidul trebuie să depună eforturi pentru a reuşi să-şi atingă obiectivele şi să câştige supremaţia politică la nivel de judeţ. „Am făcut partea administrativă, iar acum rămâne să facem partea politică şi să luăm acest consiliu judeţean prin forţele noastre. Să luăm această administraţie şi să o aducem în folosul craiovenilor şi în folosul doljenilor.
Haideţi să fim uniţi, haideţi să muncim pentru a câştiga Doljul. Mai avem puţin, dar va fi o perioadă dificilă, o perioadă în care trebuie să muncim din greu pentru a câştiga“, a spus Alexandru Gâdăr.

Facebook Comments