Cum să câștigi la pariuri pe ultimele etape din campionate

Pe parcursul unui sezon se întâmplă adesea ca favoritele să producă ”surprize”, iar de cele mai multe ori ele sunt neplăcute pentru pariori. Totuși, spre finalul competițiilor echipele mari se mobilizează și reușesc să-și atingă obiectivele.

0

Astfel, ai șanse mai mari să câștigi la pariuri în ultimele etape ale competițiilor, mai ales că ai și o bază mai generoasă de informații legate de forma echipelor, statistici, obiective etc. O să îți prezint câteva sfaturi care cred că te vor ajuta să-ți alegi pariurile în acest final de sezon.

Pariază contra echipelor de mijlocul clasamentului

De regulă, ultimele etape mai prezintă relevanță doar la polii ierarhiei. Echipele care au evitat matematic retrogradarea și care în același timp nu au șanse la ocuparea unui loc de cupă europeană nu vor mai avea motivație să lupte pentru puncte.

Ca exemplu, Crystal Palace a pierdut 7 meciuri la rând în Premier League, iar Verona și Cagliari au câștigat doar de 2 ori în 9 etape de la restartul Seriei A.

Indiferent dacă se duelează cu echipe de top sau cu cele din subsolul clasamentului, formațiile ”de pluton” vor fi dominate la nivelul agresivității de către adversarii lor. În acest sezon nici măcar suporterii din tribună nu mai pun presiune pe echipe, astfel că acele cluburi care și-au atins deja obiectivele nu mai au nici o sursă de motivație.

Ultimele clasate vor ceda aproape toate punctele

Desigur, vorbim și aici de echipe deja resemnate cu ideea că vor retrograda într-un eșalon inferior. Ne uităm la campionatele de top: Paderborn în Bundesliga, Espanyol în La Liga, Spal în Serie A sau Norwich în Premier League au avut un parcurs de coșmar. Nivelul jocului lor a scăzut de o etapă la alta și orice adversar s-a bucurat să le întâlnească.

Un tipar asemănător îl putem observa și în play-offul Casa Liga 1. După un succes în primul meci de la revenirea campionatului, Chindia Târgoviște a luat-o pe o pantă descendentă: 5 eșecuri la rând, fără gol marcat!

Identifică cea mai slabă formație din fiecare competiție și mizează împotriva ei. Poate cota obținută nu va fi întotdeauna cea mai mare, dar probabilitatea să ai un pariu câștigător e destul de ridicată!

Evită să joci pe goluri în meciurile cu miză

La fel cum se întâmplă de multe ori în meciurile eliminatorii din competițiile tip-cupă, pe final de sezon apar destule partide cu puține reușite pe tabelă. Asta deoarece antrenorii nu își vor risca parcursul avut timp de un an întreg pentru 90 de minute de spectacol.

Atunci când ambele echipe au un obiectiv clar, ele vor încerca mai întâi să se apere cât mai compact și să dea lovitura pe final de joc. Din acest motiv nu sunt indicate pariurile de ”peste 2.5 goluri” sau ”ambele marchează” în astfel de întâlniri. Pronosticurile pe rezultate de egalitate la pauză sau la final au potențial de reușită mai bun și se pretează la partide în care fiecare formație are câte ceva de pierdut.

Pariaza legal. Vezi aici casele de pariuri recomandate de 10pariuri.ro

Facebook Comments