Senatorul Romulus Bulacu: „PSD a devenit un călău pentru sănătatea populaţiei”

Romulus Bulacu critică tertipurile Partidului Social Democrat în adoptarea proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea persoanelor infectate. Parlamentarul liberal face apel la adoptarea rapidă de către Senat a acestor măsuri, până nu va fi prea târziu.

0

„Încăpăţânarea şi tentativele PSD de a politiza o criză sanitară pot avea efecte devastatoare. În loc să contribuie efortului de combatere, PSD a devenit un călău pentru sănătatea populaţiei.
Înregistrăm recorduri negative în fiecare zi pe fondul crizei generate de Covid-19. Cauza principală pentru situaţia actuală este nerespectarea regulilor de protecţie sanitară, care vine împreună cu campania instigatoare declanşată de reprezentanţi ai PSD şi care a avut drept scop să-i determine pe români să nu se protejeze împotriva virusului, să nu respecte regulile, să ignore pericolul.
Domnul preşedinte Klaus Iohannis, Guvernul României, împreună cu echipa de specialişti epidemiologi şi reprezentanţi ai grupului strategic, fac nenumărate apeluri la populaţie pentru respectarea regulilor de prevenire a răspândirii virusului. Mai mult, ţările membre UE au început să privească, cu îngrijorare, evoluţia numărului de cazuri din ţara noastră. Nu îmi pot explica, în calitate de senator în Parlamentul României, cum pot refuza şi amâna reprezentanţii PSD adoptarea proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea persoanelor infectate. Parlamentul trebuie să adopte urgent măsurile care să protejeze sănătatea şi viaţa românilor.
Fac un apel la reprezentanţii PSD din Senat să adopte urgent proiectul de lege propus de Guvern şi să pună umărul, alături de autorităţi, la salvarea ţării! În astfel de momente ne revine obligaţia unui comportament responsabil. Criza sanitară poate fi controlată doar prin respectarea regulilor sanitare, prevăzute în acest proiect, realizat alături de specialiştii din domeniu”, opinează senatorul Bulacu.

Facebook Comments