Florentin Pera, antrenorul SCM Rm.Vâlcea: „Ne vom bate pentru toate trofeele”

Florentin Pera, tehnicianul SCM Râmnicu Vâlcea, a făcut, pentru gsp.ro, câteva consideraţii despre tragerea la sorţi pentru ediţia actuală a Ligii Campionilor şi a vorbit despre obiectivul intern al echipei:

0

„Eu zic că nu a fost o tragere care ne-a avantajat, având în vedere că nu am scăpat iar de campioana Europei, Gyor, de Buducnost şi Brest, alte două forţe pe semicerc. Am jucat cu ele şi sezonul trecut, cu Buducnost şi Brest am pierdut pe final, la Rm. Vâlcea, şi cu puţin ghinion aş putea spune. Acum vom avea şansa să ne luăm revanşa. Pe lângă cele trei echipe, mai e ŢSKA Moscova, care a făcut investiţii foarte mari, Odense, o echipă care se bazează pe trioul olandez Wester-Groot-Abbingh, dar şi Dortmund şi Podravka. Nemţoaicele au terminat primele în Germania, în faţa celor de la Bietigheim, a celor de la Thuringer, sunt o surpriză. Podravka s-a calificat în Final Four-ul Cupei EHF, o echipă de tradiţie”, a declarat Pera.

În ce priveşte competiţiile interne,  tehnicianul SCM a spus că echipa vâlceană va ataca  toate trofeele: „Având în vedere că venim după doi ani în care am terminat pe primul loc, ne dorim să intrăm în lupta la titlu. Cum am spus, CSM rămâne favorită la campionat, dar Vâlcea se va bate pentru toate trofeele. Ne vom trata adversarii cu seriozitate şi vă asigur că Vâlcea va fi între cele mai bune echipe. În anii precedenţi, mereu ne-am depăşit obiectivele propuse. Şi asta vrem să facem şi acum”.

Facebook Comments