Taxi Favorit donează echipamente pentru cadrele medicale din linia întâi

0

Având în vedere starea de urgență decretată la nivelul întregii ţări, precum şi situația delicată din punct de vedere socio-economic prin care trece populația în această perioadă, Taxi Favorit Craiova a hotărât să vină în ajutorul craiovenilor și sa reducă tariful serviciilor prestate. Începând cu data de 15.04.2020, Taxi Favorit va practica următoarele tarife: 1,99 lei/kilometru, 1,99 lei pornirea şi 19,90 lei ora de staţionare.

„Taxi Favorit se implică activ în lupta pentru prevenirea infestări cu noul coronavirus, COVID 19, dând startul unui amplu program de echipare a autovehiculelor cu perete despărțitor de protecție între locurile din spate, cele rezervate clienţilor, şi locurile din faţă. De asemenea, firma noastră a demarat un program de producţie a vizierelor de protecţie pe care le-am donat şi le vom dona în continuare unităţilor sanitare craiovene şi cadrelor medicale aflate în linia întâi în acest război epidemiologic fără precedent în istoria modernă a societăţii noastre.
Ținând cont de faptul că în aceasta perioada greu încercata se recomandă evitarea folosirii cash-ului, subliniem faptul că Taxi Favorit este prima firma de profil de pe piaţa craioveană care a pus la dispoziția clienților PLATA CU CARDUL“, se arată într-un comunicat al firmei Favorit.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ