Senatorul Romulus Bulacu: ”Compania Romarm va produce 500.000 de măști chirurgicale pe zi”

Senatorul PNL de Vâlcea, Romulus Bulacu, a declarat că până la sfârșitul lunii aprilie, Romarm, principalul producător şi exportator direct de produse militare din România, va avea o capacitate de producție maximă de 500.000 de măști chirurgicale, pe zi.

0

” În aceste zile, la Romarm, companie din portofoliul ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, se instalează echipamentele automatizate pentru trei linii de producţie de măşti chirurgicale. Astfel Romarm va avea, până la sfârșitul lunii, capacitate de producție maximă de 500.000 de măști chirurgicale, pe zi.”, potrivit parlamentarului liberal.

Romulus Bulacu a  mai menționat că echipamentul necesar pentru linii de producție de măști tip FFP2, pentru spitale, va ajunge în România după Paște, după care va fi instalat la Romarm.

Principalul producător şi exportator direct de produse militare din România, Compania Naţională ROMARM S.A. a fost înfiinţată în anul 2000 prin fuziunea celor mai importante fabrici ale Industriei Româneşti de Apărare şi este principalul furnizor de echipament militar, muniţie şi servicii de întreţinere.

ROMARM este o structura tip holding cu capital 100% românesc, sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ