Strigătul disperat al unui angajat dintr-un centru de carantină: „Vă bateţi joc de noi???“

0

În vreme ce, o bună parte din peisajul media este acaparat, în aceste zile, de poveşti ale persoanelor aflate în izolare forţată care se plâng, uneori pe bună dreptate, de condiţiile de cazare, există numeroşi reprezentanţi ai unor hoteluri ori pensiuni care îşi strigă disperarea după ce „clienţii“ de conjunctură au început să le devastează camerele.
Un exemplu vine chiar din Craiova, de la un reprezentant al Bacolux Hotels, firmă care are în proprietate mai multe unităţi de cazare în mai multe oraşe ale ţării. Laura Pătru, marketing manager al Bacolux, povesteşte că angajaţii unuia dintre hoteluri trebuie să îndure zilnic înjurături din partea persoanelor aflate în izolare care se arată nemulţumite de faptul că primesc „brânză topită şi şuncă la conservă“. „Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți.
Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți… să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.
Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că șunca este de la conservă? Vă bateţi joc de noi???
Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pentru o mână de oameni, neîncălziţi de 3 săptămâni, când afară au fost constant între 16 şi 20 de grade??? Vă bateţi joc de noi???
Văd ziare care titrează în urma live-ului «în frig și foame FĂRĂ SĂ FIE CONSULTAT». Ați luat-o razna? Să fie consultat în legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateţi joc de eforturile noastre şi ale tuturor celor implicați!
Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pentru alții ca ei!“, a scris pe pagina sa de facebook Laura Pătru, care a postat şi câteva poze cu meniul primit de cei aflaţi în izolare, cu mesajul „poftiți și alt unghi – mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge“.


Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ