Micii producători de legume, ajutați de ministerul Agriculturii să-și vândă produsele

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, anunță că instituția pe care o conduce a lansat o platformă destinată micilor producători de legume unde aceștia pot încărca informații legate de cantitățile de legume de care dispun. Platforma, www.rndr.ro/legume, se dorește a fi o legătură între lanțurile de retail și micii producători, astfel că cei din urmă să poată să-și valorifice produsele în această perioadă dificilă pe care o traversează și țara noastră din pricina măsurilor de combatere a pandemiei de coronavirus.

0

„Fermierii români au nevoie de un sprijin real în această perioadă dificilă! Tocmai de aceea punem la dispoziția micilor producători un portal pentru a completa cantitățile de legume disponibile în vederea facilitării unui dialog cu marile lanțuri de retail. Măsura are scopul de a identifica cele mai bune modalități de preluare a mărfii direct de la producători.
Astfel, pentru că este crucial ca în această perioadă fermierii să își desfășoare în continuare activitatea pentru a asigura securitatea alimentară a României, recomandăm micilor producători să încarce în platforma www.rndr.ro/legume cantitățile de legume de care dispun.
Pentru a putea completa informațiile în portal, producătorii agricoli trebuie să se autentifice, prin crearea unui cont de utilizator. După completarea datelor, va fi transmis un e-mail de confirmare la adresa electronică indicată de producător. După crearea contului de utilizator se poate trece la completarea anunțului!“ – Adrian Oros, ministrul Agriculturii.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ