Breaking news! OncoGen Timișoara începe testele unui vaccin împotriva Covid-19

0

Virgil Păunescu, șeful catedrei de Imunologie a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, a anunțat astăzi,  25 martie, cu puțin timp în urmă, că  împreună cu echipa sa de la  Centrul  de Terapii Genice şi Celulare în Tratamentul Cancerului ,,OncoGen” a început testele unui  vaccin creat împotriva Covid-19.(https://www.facebook.com/profpaunescu).

De Marielena Popa

” O zi foarte importantă pentru OncoGen: avem Vaccinul (echivalentul a 1000 de doze). Astăzi  începem  testele . P.S. Ieri am terminat sinteza vaccinului. De azi încep testele. Important: Acest vaccin este doar pentru testarea in laborator. ”, potrivit anunțului făcut de  profesorul Păunescu pe pagina sa de facebook.

Chinezii au copiat vaccinul creat la Timișoara

Pe 23 martie a.c.,  profesorul Virgil Păunescu a afirmat la Realitatea Tv, că autoritățile chineze au ”copiat” rețeta vaccinului anti COVID-19, dezvoltată de cercetătorii de la Timișoara, și pe care ai noștri au publicat-o cu cel puțin o lună înainte:

”La mijlocul lunii ianuarie, am văzut imaginile dramatice din China. Noi suntem un institut de cercetare în cancer și lucrăm de 7-8 ani la ceea ce se numește imunoterapie în cancer. A apărut o tehnologie un pic diferită de vaccinare, de manipulare a sistemului imun, de a recunoaște acele modificări foarte subtile pe care le suferă celula tumorală, ce este diferită de tehnologia care se folosește în obținerea de vaccinuri împotriva microbilor, bacteriilor sau a virușilor, și am hotărât cu colectivul nostru să abordăm problema aceasta a coronavirusului, a cărui structură a fost publicată de cercetării chinezi”, a declarat dr. Păunescu, în emisiunea ”Jocuri de Putere”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ