Vâlcea: Primăria Păușești-Măglași, mesaj pentru cetăţeni

0

„Primăria Păușești-Măglași face un apel la cetățeni să anunțe venirea persoanelor despre care știu că ar fi intrat recent în România, în principal în Păușești-Măglași, din țările afectate de epidemia de CORONAVIRUS.”, transmite Primăria Păușești-Măglași din județul Vâlcea

„Toți care dețin astfel de informații sunt rugați să contacteze:
0250747720 -Direcţia de Sănătate Publică
0250777287 -Post Poliţie Păuşeşti-Măglaşi
0250776533 -Primăria Pauşeşti-Măglaşi

Având în vedere măsurile de prevenire şi de limitare a eventualelor îmbolnăviri cu Coronavirus, rugăm pe cei ce s-au întors în ţară să intre în autoizolare şi să anunţe autorităţile (medic de familie, primărie, Direcţia de Sănătate Publică).
De asemenea, facem apel către dumneavoastră să colaboraţi cu noi pentru a identifica persoanele care în această perioadă s-au întors în ţară şi nu au anunţat autorităţile.
Atitudinea dumneavoastră responsabilă previne răspândirea virusului COVID-19 şi poate salva viaţa părinţilor şi a copiilor noştri!

Stați acasă, folosiți mijloacele electronice

Rugăm beneficiarii de prestaţii şi servicii sociale de a limita pe cât este posibil deplasările la sediile instituţiilor publice. În acest sens, recomandăm transmiterea solicitărilor dumneavoastră prin diverse operaţiuni referitoare la acordarea drepturilor de prestaţii sociale, pe adresa de email pausesti_maglasi@vl.e-adm.ro, fax 0250776533; petiţii vl@mmanpis.ro, fax 0250731599 sau prin poştă la adresa Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Vâlcea, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 1, etaj 3, cod poştal 240566, Mun. Rm. Vâlcea; sec_copii_vl@yahoo.com.”, potrivit unui anunț al Primăriei Păușești-Măglași.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ