Coronavirusul opreşte la sol toate zborurile Wizz Air derulate pe Aeroportul Craiova

Wizz Air a anunţat că suspendă toate zborurile operate pe Aeroportul Internațional Craiova pentru o perioadă nedeterminată, începând de miercuri.

0

„Izbucnirea pandemiei de coronavirus continuă să se accelereze la nivel global, iar Europa se află acum în centrul acesteia. Guvernele ţărilor acţionează puternic pentru a restricţiona circulaţia călătorilor în vederea încetinirii răspândirii virusului. Compania Wizz Air a încercat să menţină flota în zbor, inclusiv operaţiunile de la Craiova, însă combinaţia dintre restricţiile guvernamentale stricte şi cererea scăzută a clienţilor a făcut acest lucru tot mai dificil şi astăzi anunăţm că suntem nevoiţi să punem la sol aeronavele noastre bazate pe Craiova, începand cu data de 25 martie, ora 00:00, pentru o durată nedeterminată încă.
Vom face tot posibilul pentru relansarea operaţiunilor imediat ce circumstanţele o vor permite”, se arată în comunicatul de presă al Wizz Air. 


Wizz Air opera mai multe zboruri de pe Aeroportul din Craiova în numeroase ţări din Vestul Europei. Este vorba despre zboruri către Spania (Madrid şi Barcelona), Marea Britanie (Londra), Germania (Koln), Franţa (Paris), Belgia (Bruxelles) sau Italia (Roma, Milano şi Bologna), precum şi în Israel (Tel Aviv).  

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ