Din autoizolare, senatorul Bulacu transmite populaţiei să urmeze indicaţiile autorităţilor

În contextul declarării Stării de Urgenţă în România, Romulus Bulacu, senator PNL de Vâlcea, aflat în autoizolare, face apel către populaţie să urmeze indicaţiile autorităţilor.

0

„Cel mai important lucru în această perioadă de grea încercare pentru noi toţi este să urmăm indicaţiile autorităţilor, cu calm şi multă răbdare”, potrivit unei postări de pe pagina de socializare a parlamentarului vâlcean.
Acesta a anunţat că primul său test pentru noul coronavirus este negativ şi le-a mulţumit celor care l-au susţinut: „Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune. M-au ajutat. Testul este negativ. Rămân în continuare în izolare până la împlinirea celor 14 zile”. Romulus Bulacu s-a autoizolat la domiciliu în Râmnicu Vâlcea, după ce a intrat în contact cu senatorul Vergil Chiţac, diagnosticat cu Covid-19. Şi liderul PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, secretar al  Camerei Deputaţilor, s-a autoizolat la Bucureşti din acelaşi motiv. Şi el a anunţat că primul test pentru depistarea Covid-19 este negativ.   

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ