Se anunță o ediție spectaculoasă, cu reduceri, multe noutăți și surprize!
Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui, în perioada 6- 8 martie, Târgul de turism al Olteniei

Devenit deja o tradiţie, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei - Târgul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri. Un avantaj important pentru public este faptul că târgul adduce împreună agenţiile de turism, astfel că, într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2020. Agentiile de turism prezente la târg vă așteapta să vă conturați vacanța completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori și cazări în toată lumea!

0

Zboruri charter din Craiova spre Antalya

Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a Turciei, Antalya este alegerea potrivită, atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii. În fiecare săptămână (luni, joi și vineri), trei companii aeriene operează zboruri directe din Craiova spre Antalya.
Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii  şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană, Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.
Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia), cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!
Totdată, meșterii olari, tâmplari, artizani sau croitori rispiți prin toate colțurile țării aduc mai aproape de oamenii bucuria și emoțiia tradițiilor românești. Nu vor lipsi tombolele cu premii, prezentări de locații hoteliere noi deschise, degustări specifice anumitor zone turistice, momente artistice care să trezească interesul pentru anumite destinații.


Furnizori de echipamente și cooking show-uri

Târgul de Turism al Olteniei se va desfășura în paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii pentru hoteluri, restaurante și baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chef Ciprian Nicolescu, însoțite de pairing-uri oferite de somelierul Sergiu Nedelea.

Produse bio și amintiri personalizate

De la târg nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești, sucuri naturale fără conservanți, miere de Romanați, produse din lavandă ecologică și dulciuri de casă tradiționale.
În plus, Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori să păstreze o amintire de la Tâgul de Turism al Olteniei 2020

Târgul este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile  (6- 8 Martie2020), iar intrarea este gratuită!

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Parteneri ai evenimentului:
Selgros România
Golden Brau

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ