Liberalii nu au decis încă cine se va bate pentru Primăria Craiovei

Stabilirea candidatului Partidului Național Liberal pentru Primăria municipiului Craiova este încă în așteptare. Abia în luna martie se va lua o decizie definitivă în acest sens, așa cum au anunțat Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, și europarlamentarul Marian-Jean Marinescu, la conferința de presă susținută duminică dimineața la sediul PNL din Craiova.

0

Mai mulți lideri din organizația de Dolj a Partidului Național Liberal și-au exprimat dorința de a candida pentru postul de primar al Craiovei, însă nicio decizie oficială nu a fost luată încă în această direcție. Aflat duminică dimineața la Craiova, Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat că încă nu a fost luată o decizie în ceea ce privește candidatul filialei la postul de primar al Craiovei. „Decizia de a nominaliza candidatul PNL pentru Primăria Craiovei se va lua, probabil, la începutul lunii martie. Este o decizie care aparține partidului și foarte probabil că în curând oferta noastră va fi una cât se poate de concretă, obiectivul fiind câștigarea municipiului Craiova. Marile centre universitare, cele mai mari orașe, capitalele regiunilor sunt pentru PNL obiective prioritare în legătură cu modul în care proiectăm guvernarea acestei țări. În egală măsură, atât angajamentul local, cât și angajamentul structurilor centrale de conducere este ferm pentru a câștiga aceste primării și, implicit, Primăria municipiului Craiova”, a declarat Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului.

Ca urmare, anunțurile făcute de unul dintre parlamentarii de Dolj, Nicolae Giugea, cu privire la desemnarea sa drept candidat reprezintă o minciună sfruntată, menită să creeze confuzii atât în sânul filialei, cât și al electoratului liberal craiovean.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ