Ludovic Orban: „PNL urmărește, prin declanșarea procedurii de anticipate, să dea din nou puterea în mâna oamenilor!”

Săptămâna a început în forță pentru politicienii liberali. În prima jumătate a zilei de luni s-a desfășurat ședința Biroului Executiv al PNL, iar în momentul de față mai mulți miniștri desemnați de Ludovic Orban se află în audieri, în fața comisiilor de specialitate din Parlament.

0
Ludovic Orban a anunțat noi măsuri de restricție de săptămâna viitoare

La finalul sedinței Biroului Executiv, Ludovic Orban, președintele PNL și premierul desemnat pentru a forma un nou guvern, a făcut mai multe declarații, reconfirmând faptul că, în momentul de față, declanșarea procedurilor pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate este principalul obiectiv al PNL. „Partidul Național Liberal are ca obiectiv fundamental buna guvernare a României, realizarea marilor reforme de care România are nevoie în toate sistemele publice. (…) Buna guvernare a României depinde de existența unui Parlament care să fie o oglindă fidelă a obiectivelor, aspirațiilor și așteptărilor cetățenilor români. PNL urmărește, prin declanșarea procedurii de anticipate, să dea din nou puterea în mâna oamenilor, în mâna românilor, să oferim din nou ocazia românilor de își exprima votul, de a participa la decizia privitoare la direcția în care trebuie să meargă România. Tot calendarul și toate procedurile aferente declanșării alegerilor anticipate urmăresc doar acest obiectiv, și anume acela de a oferi românilor puterea, astfel încât românii să aleagă un Parlament onest, cinstit, corect, care să reprezinte cu adevărat ceea ce își doresc românii de la puterea publică, de la Parlament și de la Guvern”, a declarat Ludovic Orban.

Până în momentul de față au fost audiați mai mulți miniștri de către comisiile de specialitate ale Parlamentului. Printre aceștia se află Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, Ministrul Mediului, Costel Alexe, dar și Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ