Deputatul Neaţă îi întreabă pe liberali ce vor face cu românii care se întorc acasă după Brexit

„Ştim că interesele românilor aflaţi pe teritoriul Marii Britanii sunt negociate dur la Bruxelles, alături de ale tuturor cetăţenilor europeni, protejaţi astfel împotriva a tot ceea ce poate fi mai rău când te afli printre străini. Oamenii isteţi văd o oportunitate de câştig şi în Brexit. Pe noi, România, ar trebui să ne intereseze mai mult cum pregătim revenirea acasă a românilor care nu doresc să continue şederea lor în Regat”, opinează parlamentarul vâlcean pe pagina sa de facebook.

0

„Întreb şi aici, public, s-a pregătit guvernul liberal al României pentru o corectă şi înţeleaptă întâmpinare a românilor care doresc să se întoarcă acasă? Are guvernul informaţii despre ei şi, dacă are, le arată deschis şansele de angajare în regiunile lor natale şi le vorbeşte limpede despre reintegrarea lor şi a familiilor lor în societatea românească actuală? Ştiu oamenii care revin acasă ce trebuie făcut pentru a se reintegra în muncă, în sistemul de sănătate şi în cel de învăţământ, de exemplu?
Nimeni nu este interesat de filozofia liberală despre Brexit, cu care s-au umplut televizoarele din România, ci de înţelepciunea guvernamentală de a pregăti reintegrarea românilor în ţara lor.
Nimeni nu e interesat de preocupările abuzive ale „băieţilor nocturni”, exprimate în mulţimea de ordonanţe de urgenţă „nocturne” şi ele, emise de guvernarea PNL, recent demisă. Oamenii aşteaptă de la aceştia, dar şi de la preşedinte, legi şi programe care sa-i sprijine, nu alegeri anticipate (în funcţie de interesul de partid) şi legi care să servească interesele unor bănci şi persoane.
Acesta este examenul de absolvire pentru un guvern responsabil, nu scuza cu greaua moştenire şi alte scuze de clasă pregătitoare!
În sprijinul românilor, la data de 03.02.2020, am depus la Camera Deputaţilor o interpelare adresată prim-ministrului Ludovic Orban”, susţine deputatul Eugen Neaţă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ