Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj: Noi vrem alegeri anticipate!

Europarlamentarul Claudiu Manda, preşedintele PSD Dolj, a declarat vineri, la Craiova, că organizaţia pe care o conduce îşi doreşte alegeri anticipate, acesta fiind şi mesajul cu care va merge la şedinţa Comitetului Executiv a partidului, care va avea loc în această seară.

0

„Mandatul pe care noi îl avem inclusiv la Comitetul Executiv din această seară este că noi dorim alegeri anticipate, ne batem să nu schimbăm regula jocului în timpul jocului, nu pentru că ne este frică, ci pentru că este nedemocratic şi clar cei de la PNL trebuie să plece de la putere cât mai repede, să ne întoarcem la popor şi să ne spună poporul cine trebuie să guverneze şi ce măsuri doresc de acum încolo!“, a declarat liderul PSD. Acesta a mai spus că parlamentarii doljeni vor susţine moţiunea de cenzură şi spune că sunt şanse ca ea să treacă. „Eu vă spun că ar trebui să ne pregătim pentru alegeri. Şi nu locale, ci inclusiv anticipate. În 95% dintre localităţi ştim exact cine sunt candidaţii noştri. În discuţiile pe care le-am avut cu primarii am decis că vom susţine clar o moţiune de cenzură şi vom face tot ce depinde de noi. (…) Avem suficient de multe şanse să treacă moţiunea şi cred că vom avea alegeri parlamentare şi locale în acelaşi timp. Ne este nouă frică de alegeri?“, i-a întrebat Claudiu Manda pe cei prezenţi, care au răspuns prelung „nu“!


Claudiu Manda a participat vineri la Conferința Extraordinară a PSD Dolj, eveniment la care s-au stabilit reprezentanţii organizaţiei pentru viitorul Congres Naţional al partidului, precum şi moţiunile ce vor fi susţinute la acel eveniment. PSD Dolj va trimite la Congresul Naţional 70 de reprezentanţi, aceasta fiind cea mai numeroasă delegaţie dintre toate filialele partidului.
La evenimentul organizat în sala mare a Filarmonicii Oltenia au participat parlamentari ai PSD, primari şi preşedinţi de consilii judeţene, europarlamentari, precum şi câteva sute de sociali-democraţi din Craiova şi din Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ