Deputatul Daniela Oteşanu: „Unul din trei bugetari va rămâne pe drumuri!”

„Cu toate că PSD nu mai este la guvernare pentru a se asigura că vor fi îndeplinite toate măsurile şi programele pentru creşterile de venituri, susţinerea antreprenorilor şi realizarea de investiţii, parlamentarii social-democraţi vor lupta pentru susţinerea fiecărei legi prin care creşte nivelul de trai al fiecărui român”, potrivit unei declaraţii politice a Danielei Oteşanu, deputat PSD al judeţului Vâlcea.

0

„PSD va sancţiona fiecare abatere a PNL-USR care va pune în pericol programele naţionale de dezvoltare locală, majorările de pensii şi salarii de anul viitor şi programele start-up pentru tinerii antreprenori.
Toate măsurile de guvernare anunţate de PNL şi USR anunţă tăieri şi ameninţări pentru largi categorii profesionale.
Premierul lui Iohannis anunţă concedieri masive, oprirea majorărilor de pensii şi creşterea semnificativă a impozitelor pe salarii, inclusiv în mediul privat şi inclusiv la IT-işti. Unul din trei bugetari va rămâne pe drumuri.
Florin Cîţu, ministrul finanţelor publice, anunţă desfiinţarea voucherelor de vacanţă, a sporurilor şi primelor, precum şi impozitarea suplimentară a bugetarilor.
Andrei Caramitru de la USR ameninţă şi el cu disponibilizări masive în sectorul public şi cu dosare DNA făcute bugetarilor.
(…) PSD este singurul adversar al lui Iohannis şi singurii parlamentari pe care Iohannis nu-i controlează sunt cei ai PSD.
Singura şansă pentru ca măsurile de austeritate să fie oprite este revenirea PSD la guvernare, după alegerile parlamentare de anul viitor”, opinează deputatul Daniela Oteşanu în declaraţia politică citată.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ