Budeşti-Vâlcea: Se asfaltează drumul ce duce spre viitorul aerodrom

0

În comuna Budeşti, au început lucrările de modernizare a drumului care duce spre aerodromul ce urmează să fie construit în curând, potrivit primarului Ion Vlădulescu.
„Am început asfaltarea drumului din Barza, de pe zona în care va fi aerodromul. Momentan, ne aflăm în faza de întocmire a documentaţiei pentru acest aerodrom. După ce finalizăm drumul, cred că la primăvară, vom începe obţinerea avizelor şi, efectiv, demararea lucrărilor. Investiţia nu va fi suportată în totalitate de către primărie, ci va beneficia de finanţare de la Consiliul Judeţean Vâlcea. Acest aerodrom, care va fi benefic pentru întreg judeţul Vâlcea, va avea şi o platformă heliport. Noi dorim să dăm acestei investiţii o utilitate cât mai mare, nu numai pentru mediul de afaceri şi turism, ci şi pentru ceea ce înseamnă servicii SMURD şi de sănătate publică. Distanţa de la aerodrom până la Spitalul Judeţean nu depăşeşte şase-şase kilometri, deci se va parcurge rapid. În mod cert, acest aerodrom va atrage noi investiţii în localitate”, potrivit primarului Vlădulescu.
Acesta a subliniat că, la ora actuală, cea mai mare problemă a multitudinii de firme care îşi desfăşoară activitatea în Parcul industrial din Budeşti este deficitul de forţă de muncă: „Cea mai mare problemă a investitorilor este lipsa forţei de muncă. Nu există forţă de muncă, iar investitorii nu pot să deruleze afaceri fără a avea personal asigurat”.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ