ALDE Dolj: Dreapta cu dreapta, stânga cu stânga!

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj, vicepreședinte național ALDE: „Consider că la nivelul județului Dolj este nevoie de o alternativă politică serioasă în planul administrării treburilor publice. Polul de Dreapta poate fi o asemenea alternativă“.

0

„Guvernarea locala PSD a avut timp, în atâția ani de exercițiu al puterii, să-și pună în practică viziunea de dezvoltare, soluțiile pentru comunități și oameni. Din păcate, Craiova și Doljul nu au cunoscut ritmul de dezvoltare așteptat de toată lumea. Sunt mari rămâneri în urmă în multe domenii de activitate. În loc să ne apropiem de performanțele în materie de dezvoltare ale județelor fruntașe din România, Doljul se îndepărtează, an după an, de acestea.
Am atras atenția în nenumărate rânduri, în ultimii trei ani, asupra nerealizărilor și derapajelor administrative și politice ale PSD în plan local ( racolări de primari, presiuni de ordin administrativ, blocarea unor reforme necesare în administrația locală, lipsă de transparență și dialog deficitar cu comunitatea doljeană, etc ). Atât prin declarații politice cât și prin pozițiile exprimate de colegii mei în Consiliul Municipal Craiova ne-am opus categoric unor măsuri neavenite luate în plan local de către PSD.
Decizia mea si a majorității liderilor locali și a membrilor ALDE Dolj de a susține în turul II al alegerilor prezidențiale candidatul dreptei, pe domnul Klaus Iohannis, este consecventă cu atitudinea noastră, de-a lungul timpului, împotriva deciziilor proaste ale PSD în plan local. Miza noastră politică în acest tur II al prezidențialelor este să dăm semnalul demarării construcției la nivel local și, de ce nu la nivel național, a unui POL DE DREAPTA din care să facă parte toate partidele care împărtășesc valori liberale și populare. O platformă politică prin care să promovăm o viziune de dezvoltare cu adevărat liberală pentru Dolj și pentru toate comunitățile locale din țară.
Am afirmat și după alegerile parțiale de acum doi ani de la Primaria Craiovei că, potrivit rezultatelor înregistrate, partidele de dreapta ar putea avea, împreună, o majoritate confortabilă pentru a conduce municipiul Craiova și județul Dolj. Avem șansa ACUM să punem în practică, sub forma POLULUI DE DREAPTA, concluziile politice valide exprimate atunci.
ALDE Dolj ca organizație liberală va face toate demersurile politice pentru a-și aduce un aport consistent la construcția si consolidarea acestui POL DE DREAPTA, alternativă necesară la eșecul PSD în plan local“, se arată într-un comunicat de presă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ